Mesin Velashape Kab

Beijing LeongBeauty Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2007, minangka produsen Mesin Velashape China profesional lan pemasok Mesin Velashape China, produk kita disetujoni dening CE lan ROHS. Perusahaan kita duwe sistem departemen lengkap: departemen produksi, departemen perdagangan manca, departemen desain, departemen logistik, departemen sawise-sales lan departemen marketing. Mesin Velashape minangka salah sawijining perawatan bobot awak sing paling apik, ngilangi selulit lan pijet awak.


Mesin Velashape utamane ngrujuk menyang gagang sing digabungake karo Roller, Vacuum, RF, teknologi inframerah, teknologi terpadu iki bisa nggawe efek perawatan sing paling apik.



Mesin Velashape duwe macem-macem gagang, sing bisa digunakake ora mung kanggo perawatan awak, nanging uga kanggo perawatan rai (ngilangi kerut, ngangkat rai, antipenuaan).

View as  
 
  • Body slimming velashape 3 machine M14 yaiku mesin velashape anyar kita, bahan pegangan kerja luwih apik tinimbang versi pungkasan. Nduwe asil perawatan sing efektif banget kanggo ngilangi selulit, slimming awak, ngilangi kerut. Nduwe total 4 gagang kerja kanggo macem-macem bagean perawatan, gagang kerja sing cerdas lan sistem operasi. Ngenteni pitakon sampeyan, matur nuwun.

    Model: M14

  • Mesin velashape mbusak selulit M10 minangka salah sawijining mesin velashape sing paling laris, nduweni asil perawatan sing efektif banget kanggo ngilangi selulit, slimming awak, ngilangi kerut. Nduwe total 4 gagang kerja kanggo macem-macem bagean perawatan, gagang kerja sing cerdas lan sistem operasi, lan uga kanthi rega sing cukup. Ngenteni pitakon sampeyan, matur nuwun.

    Model: M10

 1 
Mesin Velashape Kab digawe ing China khusus ing prodhuksi dening LeongBeauty. Kita minangka salah sawijining produsen lan pemasok peralatan kecantikan ing pabrik China. Sugeng tuku diskon lan grosir 2022 paling anyar, maju, adol paling anyar Mesin Velashape Kab sing bisa disesuaikan kanthi rega murah. CE wis liwati lan kita bakal nyedhiyakake layanan garansi 3 taun.