• Diode Laser kanggo Ngilangi rambut sing permanen
  • 3D Hot Selling 3D & 4D HIFU Series
  • Diwenehi babagan pangembangan jero terapi Cryolipolysis
  • Gelombang Shock, 2020 teknologi fisioterapi populer
  • Babagan awake dhewe

Beijing LeongBeauty Technology Co, Ltd ditetepake ing taun 2007, yaiku supplier ekspor profesional lan Pabrik Peralatan Kecantikan, sing produk digunakake ing peremajaan kulit, bobot awak, lan ngilangi rambut lan liya-liyane. Lan produk kita disetujoni dening CE lan ROHS, lan wis diekspor menyang Inggris, Jerman, Amerika Serikat, Australia, Jepang dll, luwih saka 30 negara lan wilayah kanthi diakoni sacara umum. Kita setya nyedhiyakake macem-macem kulit kenceng lan peralatan bobot awak kanggo ketemu para pelanggan sing njaluk macem-macem permintaan kaendahan.

Maca liyane

Napa Milih Kita

Tuku

Manajer bisnis sing berpengalaman bakal menehi rencana pengadaan sing paling apik kanggo kahanan tartamtu saka pelanggan.

Kualitas

Layanan garansi 1-3 taun bakal diwenehake miturut mesin, lan kertu garansi bakal dikirim menyang pelanggan.

Informasi

Kita bakal menehi informasi informasi kanggo referensi pelanggan, manual instruksi, video introduksi, video operasi, lan sapiturute, lan kosmetik profesional kanggo mangsuli macem-macem pitakon saka pelanggan.

Sawise Sale

Sawise ana masalah kualitas, departemen sawise dodolan bakal campur tangan lan bakal nemokake solusi sing paling apik kanggo masalah kasebut sajrone 48 jam kanthi bantuan pelanggan.